Kok au Vin
Ezelstraat 21
8000 Brugge

donderdag, 23 juli, 2020 - 19:45

Een bistro met prachtig ogende topgerechten aan schappelijke prijzen: hier ben je er dus best als de kippen bij om te reserveren. Voor chef-kok Jürgen Aerts, afgestudeerd aan Ter Groene Poorte, draait het elke dag om focus en het streven naar de perfecte balans op en naast het bord. Het resultaat: verfijnde cuisine voor een uitstekende prijs/kwaliteit.  Sinds kort is er ook een Mibrasa houtskooloven voor grillbereidingen met bijvoorbeeld lagoustines of Wagyu-rund.

Looks? Tip: In het interieur kom je hier en daar wel eens een haantje tegen. De plek is gezellig eenvoudig met houten tafels en kleine zwart-wit elementen. Zo gaat alle aandacht naar jouw prachtige bord en fijne gezelschap!

Prijscategorie: €€€

 

Leeftijdscategorie: 
38 - 49
Inschrijven tot: 
dinsdag, 21 juli, 2020 - 12:00
Annuleren tot: 
zondag, 19 juli, 2020 - 12:00
Inbegrepen in de prijs: 
Organisatie door E&M, 21% btw.
9,50 €
Product: