Mieke Mievis over haar nieuwe boek 'hart gezocht' + singlesreceptie in de Liefmans Brouwerij te Oudenaarde

18/02/2018 - 14:15
Leeftijd: Alle leeftijden

Voor onze 3e editie van het Singles-Altero Platform event wisten we een heel bijzondere dame te strikken met een al even bijzondere missie...

Food sharing aan het water in Hasselt

22/02/2018 - 19:00
Leeftijd: 38 - 49

Deze oude meelfabriek aan het water met authentieke graansilo’s is enkele jaren geleden gerenoveerd als een unieke eventlocatie en restaurant.

Gastronomisch genieten in Lennik

23/02/2018 - 19:00
Leeftijd: 50+

Dit mooi gelegen restaurant in Lennik heeft alles in huis om jouw vrijdagavond helemaal op te fleuren.

A Cheese lovers dream in Gent

23/02/2018 - 20:00
Leeftijd: 25 - 37

Ben jij ook iemand die wegsmelt voor een lekker stukje kaas?

Culinair genieten aan de stroom in Antwerpen

24/02/2018 - 19:00
Leeftijd: 38 - 49

Dir restaurant vlak aan de Schelde is een bijzondere plek waar je verse en pure keuken proeft, met oog voor het seizoen én de streek.

Aziatische streetfood in Antwerpen

01/03/2018 - 20:00
Leeftijd: 25 - 37

Dit hippe eettentje in hartje Antwerpen heeft echt alle troeven in huis.

Authentiek eetcafé in Oudenaarde

02/03/2018 - 20:00
Leeftijd: 38 - 49

De Enaamse fotojournaliste An-Sofie Kesteleyn opende een jaar geleden haar eetcafé, genoemd naar haar 75-jarige grootmoeder.

Smullen van Mexicaanse specialiteiten in Roeselare

03/03/2018 - 19:30
Leeftijd: 50+

De naam van deze zaak doet het niet meteen vermoeden, maar hier kan je smullen van de allerheerlijkste Mexicaanse specialiteiten.

Het nieuwe walhalla voor vleeseters in Brussel

08/03/2018 - 20:00
Leeftijd: 38 - 49

Hier staat elke carnivoor een verrassing te wachten: de kwaliteit van de gerijpte vleessoorten is formidabel, de cuissons zijn perfect en de begeleidende frieten e

Culinair genieten in een trendy kader te genk

09/03/2018 - 19:30
Leeftijd: 38 - 49

Het centrum van Genk doet met zijn brede boulevards en hedendaags beton (en een klein beetje verbeelding) denken aan een kruising van Rotterdam en New York.

Culinaire reis in een kommetje te Gent

10/03/2018 - 20:00
Leeftijd: 50+

Het concept: Een kom en een lepel! Heel eenvoudig. Niets meer of niets  minder, efficiënt en geraffineerd. Sang-Hoon is ook chef van het tweesterrenrestaurant L’air du temps.